Over Marijke

Hallo, mijn naam is Marijke. Ik ben de eigenaar en masseuse van Massagesalon Thuis. Ik help ook mensen met mijn spirituele gaven. Sinds mijn kindertijd kan ik dingen voelen en weten (heldervoelend en wetend), en soms kan ik de aanwezigheid voelen of zien van degenen die overleden zijn.

Tijdens massages gebruik ik vaak mijn gave. Ik ervaar letterlijk de pijn of emotie in mijn eigen lichaam van de persoon aan wie ik een massage of behandeling geef.

Ik hoor vaak van mensen: “Hoe kan het dat ik zo lang elders ben behandeld en niet vooruit ben gegaan, en jij vindt meteen de juiste plek?”

Tijdens gesprekken weet ik vaak ook een treffend antwoord of advies. Antwoorden die door mijn helder wetendheid door gegeven worden en die ik dan spontaan uitspreek.

Ondanks mijn gave ben ik geen zwevend persoon en houd ik graag beide benen op de grond. Dit is tevens de rede waarom ik mijn website in twee delen heb verdeeld.

Massagesalon Thuis is bedoeld voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in spiritualiteit. Terwijl Spiritueel Thuis gericht is op mensen die nieuwsgierig of bewust zijn van de onzichtbare wereld.

Kom genieten bij Massagesalon Thuis van een compleet verzorgde massage, behandeling met volledige aandacht voor jou. Of laat je inspireren door een engelenkaartlezing. Ook is het mogelijk om een persoonlijke bijenwas tekening bij mij te bestellen.

Ik hoop je snel te zien bij Massagesalon Thuis.

Hartelijke groet, Marijke

 

Contact

Kleibos 20, Ede

info@massagesalon-thuis.nl

06.151.151.10

Openingstijden

Maandag 14:00 - 21:00

Di. t/m vrij. 9:00 - 21:00

Za./Zo. Gesloten

Diensten

Massages

Behandelingen

Readings & meer

Abonnementen

Tarieven

info Reserveren

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?