Energetische massage

Masseuse Marijke bied een breed scala aan ontspannende en helende massages aan, waaronder de populaire energetische massage. Maar wat is energetische massage precies?

Energetische massage combineert de kracht van traditionele massage met de helende energie van handoplegging, magnetiseren, (Reiki)
Het is een holistische benadering die zowel het lichaam als de geest behandelt.
Masseuse Marijke, past zachte aanraking en warme oliën toe om spanning en blokkades los te laten, terwijl ze tegelijkertijd de energiestroom in het lichaam stimuleert en harmoniseert.

Bij massagesalon Thuis biedt Marijke energetische massagesessies van 30, 60 of 90 minuten aan, zodat je de perfecte behandeling kunt kiezen die past bij jouw behoeften en beschikbare tijd.
Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, verlichting van spierspanning of het herstellen van de energiebalans in je lichaam, een energetische massage zal je zeker helpen om een diepe staat van welzijn en harmonie te bereiken.

Een massage van 30 en/of 60 minuten richt zich op de achterzijde van het lichaam, terwijl een massage van 90 minuten zowel de voor- als achterzijde omvat.

Ervaar de helende kracht van energetische massage bij massagesalon Thuis, waar Marijke klaar staat om je te verwelkomen en begeleiden op je reis naar totale ontspanning en vernieuwde energie.
Maak vandaag nog een afspraak en geef jezelf het geschenk van een gezonde geest en een gezond lichaam.

Speciale aanbieding

10% Korting voor nieuwe klanten

Let op: 10% korting niet geldig bij actie massages en overige acties/ kortingen!

Contact

Kleibos 20, Ede

info@massagesalon-thuis.nl

06.151.151.10

Openingstijden

Maandag 14:00 - 21:00

Di. t/m vrij. 9:00 - 21:00

Za./Zo. Gesloten

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?