Bijenwas tekening + boodschap

Op zoek naar een echt uniek cadeau? Marijke maakt energetisch vervaardigde bijenwas tekeningen met een persoonlijke boodschap speciaal voor jou. Een persoonlijke zieltekening is iets heel unieks dat je jezelf of iemand anders kunt geven.

Al mijn werken worden gemaakt met bijenwas blokken en een strijkijzer. De lagen bijenwas creëren tweedimensionale tekeningen. Ik bepaal intuïtief de kleuren die je op dat moment nodig hebt, dus elke tekening is uniek. Je ontvangt ook een persoonlijke boodschap met je zieltekening. Ik ontvang deze boodschap van gene zijde. De boodschap bevat wat op dat moment belangrijk is in jouw leven.

De berichten die ik doorgeef zijn persoonlijk en geven vaak inzicht in iemands leven. Ervaring heeft geleerd dat een zieltekening duidelijkheid kan bieden in bepaalde situaties. Het kan je de kracht geven om te ondernemen wat voor jou belangrijk is. Het begrijpen van bepaalde situaties is het doel.

Alles wat opkomt in een zieltekening heeft een betekenis, en het gebruik van kleur onthult ook veel. Naast de mooie kleuren valt er veel te zien. De kleuren die ik gebruik in de tekening kunnen iets energetisch voor je doen. Kleuren zorgen voor energie. Mensen zijn altijd aangenaam verrast door mijn boodschappen, en ik ben blij om zo’n mooi werk te doen. Bestel nu jouw persoonlijke tekening met boodschap of verras iemand anders met een uniek en mooi cadeau.

Een zieltekening is een bijenwas tekening met een persoonlijke boodschap. Het wordt gemaakt met behulp van bijenwas blokken en een strijkijzer. Deze tekening is energetisch gemaakt. Het is een unieke en persoonlijke manier om jezelf of iemand anders een boodschap te geven. Door middel van kleuren en symbolen wordt de boodschap overgebracht. De tekening kan worden gebruikt voor meditatie en als hulpmiddel bij persoonlijke ontwikkeling. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. De zieltekening is een bijzondere manier om jouw emoties en gevoelens te uiten en te delen met anderen. Het is een krachtig middel om meer inzicht te krijgen in je eigen leven en om te groeien op het spirituele pad. Probeer het zelf eens en ontdek de magie van de zieltekening.

Contact

Kleibos 20, Ede

info@massagesalon-thuis.nl

06.151.151.10

Openingstijden

Maandag 19:00 - 21:00

Di. t/m vrij. 9:00 - 21:00

Za./Zo. Gesloten

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?